Právě je Stř 08. Zář 2010 19:32:37

BOINC Manager 
Autor Zpráva

Odeslat BOINC Manager
Nejnovější doporučená verze BOINC Managera pro ostrý provoz, tj. ne testovací, je nyní pro Windows 32 i 64 bit 6.4.6.
EDIT: 6.4.6 nějak není ta správná verze a BM se vrací k 6.4.5 do doby, než bude 6.4.7.

Naposledy upravil MIZ dne Ned 21. Bře 2010 10:50:52, celkově upraveno 1

Stř 25. Úno 2009 10:38:37

Odeslat Re: BOINC Manager
Překvapilo mě ,že nejnovější verze BOINC Managera nedává na výběr způsob instalace.Jelikož jsem BOINC Managera chtěl instalovat jako službu musel jsem použít 5 kovou verzi

Sob 14. Bře 2009 19:46:13

Poslední testovací verze 6.10.43 má v nastavení novou nenápadnou položku "BOINC pojede při vytížení procesoru pod [] %". Default je to zapnuto na 25 %. Pokud tedy máte nějaké srandičky v sidebaru Vista jako já, které občas nepochopitelně žerou 25 i více % výkonu CPU [fakt nechápu], budete možná také občas hledět na hlášky "BOINC pozastaven z důvodu příliš vysokého využití procesoru".
Vedle toho, že BOINC aplikace automaticky běží s "malou" prioritou [tj. nižší než normální pro běžné aplikace"] je toto další možnost jak poladit využití výkonu PC.

Jinak verze 6 sice nemá v instalaci možnost "jako služba", ale jde jej nainstalovat normálně, zazálohovat, odinstalovat, obnovit a z registrů spouštět jako službu totožně jako verzi 5.

Ned 21. Bře 2010 11:01:58

Narazil jsem na problém pod Windows 7:
Vše je nainstalováno jako obvykle, verze 6.10.43. Mám nastaveno "nepočítat při aktivitě uživatele". Velmi často se stává, že to počítá stále, i při aktivitě uživatele. Suspendace výpočtů při vysokém využití CPU funguje. Jede tam AQUA a WUprop a ani při aktivitě uživatele se nepozastaví. Jednou to zafungovalo, že se výpočty pozastavily po restartu.
Preference mám nastaveny v profilu "work" na projektu, opakovaně jsem to kontrolovat, aktualizoval, místní nastavení mazal.
Nesetkal jste se s tím někdo?
Ještě se zeptám jinde, kde bude víc winlidí. :)

World Community Grid medaile: Help Conquer Cancer Obrázek, Human Proteome Folding - Phase 2 Obrázek, Help Fight Childhood Cancer Obrázek, Help Cure Muscular Dystrophy - Phase 2 Obrázek, Influenza Antiviral Drug Search Obrázek, Discovering Dengue Drugs - Together - Phase 2 Obrázek, Computing for Clean Water Obrázek, The Clean Energy Project Obrázek, Nutritious Rice for the World Obrázek, FightAIDS@Home Obrázek, ß Obrázek.
Yoyo medaile: Evolution@home Obrázek, Muon Obrázek, ecm Obrázek, Cruncher OGR Obrázek.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Poslední novinky z projektů My recent favorite music
Obrázek

Úte 22. Čer 2010 9:11:19